Selamat Datang ke blog sautulhaqq

Sabtu, 31 Mei 2014

Sahabat-sahabatku...



assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog sautulhaqq… ana mohon maaf sangant-sangat  sebab dah terlalu lama ana x update entry blog ini… ana terlalu busy sambung study… dah berhabuk dah blog ni…

dikesempatan ini ana nak mohon jasa baik sahabat-sahabat dan pengunjung blog ini mendoakan ana yang bakal menghadapi final exam dalam bulan Syawal ni… doakan semoga Allah mudahkan ana menjawab soalan final exam nanti ye… klau x de pape hal insyaallah ana dah grade next year…

insyaallah x lama lagi ana bakal pulang ke tanah air (Malaysia) bagi menyambut Ramadhan yang bakal tiba x lama lagi bersama family ana… hanya Allah je tau betapa rindunya ana pada diorang… dah lama sangat ana x menatap wajah semua family ana tersayang… rindu sangat-sangat sampai terbawa dalam mimpi… bila sedar dari tidur x sedar rupanya air mata mengalir di pipi… rindu katakan… firstime berlainan Negara…

huhuhu firstime balik Malaysia naik flight… sorang-sorang plak tu… risau jugak le bila dapat tau pasal tragedi flight MH370… doakan Allah melindungi dan mudahkan permusafiran pulang ana ye… semoga tragedi MH370 x berulang kat ana… huhuhu tawakkal tu alallah… sekian dulu takat ini… akan datang ana akan coretkan lagi buat tatapan kalian semua ya… ana sayang kalian sangat-sangat…

~ sahabat… tanyakan pada Allah tentangku andai aku tiada di syurga nanti ya… ~