Selamat Datang ke blog sautulhaqq

Jumaat, 25 Julai 2014

Kembali Ke Universiti


assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog sautulhaqq... ana nak bagitahu korang semua yang x lama lagi ana bakal pulang ke universiti ana... huhuhu kejap je masa berlalu... dah habis dah cuti ana selama sebulan di tanah air tercinta bersama keluarga tersayang... rasa macam berat hati ni nak tinggalkan Malaysia... tapi mengenangkan perjuangan menuntut ilmu di negara orang masih belum selesai terpaksa ana gagahkan kaki ana melangkah pulang ke universiti bagi menghadapi final exam... sebaik sahaja final exam ni tamat secara rasminya ana berada di tahun akhir...

huhuhu bersabarlah hati... setahun je lagi... ana harap korang semua dapat doakan semoga ana selamat pergi dan selamat sampai ke universiti ana... doakan juga semoga Allah mudahkan ana menghadapi final exam jugak ye... syukran semua...

2 ulasan:

  1. salam najmi..since when ko beljr kat indon..bila ko hbs stdy kt kisdar ??? apepon, moga bjya n capai cita2 yg diiimpikan...

    BalasPadam
  2. nabila: wslm warahmatullah... ana graduate kisdar bln 6 thn lps... after that sahabat ana ajak sambung degree kat indon... mula2 ana x terfikir pon nak sambung sana... perancangan awal ana nak sambung degree in country je tp ana x ambik muet... so ana pon ambik keputusan ikut sahabat ana sambung indon...

    dah stahun dah... ana pg bln 8 thn lps... ambik degree sya undang2... ana tahun akhir dah skrg ni... doakan Allah mudahkan perjuangan menuntut ilmu ana di sini... syukran...

    BalasPadam